Opplev verden med alle sanser
I over 30 år på markedet har denne serien overbevist under røffe forhold utenfor veien, både i privat og profesjonell bruk. G-Klasse begynte på sin spennende reise allerede i 1979. Med årene har den gjennomgått utallige tekniske forbedringer og moderniseringer uten å gi avkall på sin unike karakter.

Kommer alltid fram - uansett forhold
G-Klasse byr på velprøvd teknikk for å kunne hevde seg også i vanskelig terreng. Gjennomtenkte løsninger fra Mercedes-Benz sørger for at denne modellen kan kjøre selv om bare ett hjul har skikkelig grep.

De tre differensialsperrene i G-Klasse kan kobles inn enkeltvis og i logisk fastlagt rekkefølge. På denne måten kan du tilpasse bilens kjøreegenskaper best mulig til omgivelsene. Dersom et hjul mangler trekkevne, blir kraften fordelt på hjulene med best veigrep.

På hjemmebane uansett terreng - moderne teknikk gjør det mulig
For alle utfordringer utenfor veien har føreren støtte i det standardleverte terrenggiret i fordelergirkassen. Det aktiveres ganske enkelt med et trykk på Low-Range-bryteren.

Med det kobler fordelergirkassen over fra vei- til terrenggir. I langsomt tempo og med maksimal trekkraft har bilen da en klatreevne på inntil 80 prosent. Enda mer innovativ teknikk gjør G-Klasse til en optimal terrengbil.

  • Perfekt samspill: I G-Klasse samarbeider det permanente firehjulstrekket, den synkroniserte fordelergirkassen, det elektroniske antispinnsystemet 4ETS og de tre 100 prosents differensialsperrene optimalt.
  • Kjenner knapt noen grenser: Med stive aksler, lange fjærveier og en bakkeklaring på 21 cm lar ikke G-Klasse Geländewagen seg stanse så lett, selv ikke av søle- og vannpartier på inntil 60 centimeters dybde.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.