Dealer of the Year 2020


Siden vi ble BRABUS forhandler i 2019 har vi merket en betydelig interesse rundt merket og salget av Brabus i Norge virkelig skutt fart. Vi har levert masse tuning og utstyr til G-klasse siste året. Vi har også gjort en stor innsats på å markedsføre og bygge merket Brabus videre i Norge.

Vi ble overraskende kåret til «Dealer of the Year 2020» og «Premium Dealer» for vår innsats i fjor. Disse utmerkelsene er det kun de beste forhandlerne som mottar og maks en i hvert land.

Vi er 1 av 3 stykker i hele verden som fikk begge disse utmerkelsene for fjoråret, det er vi veldig stolte og ydmyke for. Det er klart at det har vært en bratt læringskurve for oss med masse ny kunnskap. Vår verkstedmester Henning Olafsen er ansvarlig for monteringen og den daglige tekniske kompetansen rundt Brabus. Han har jobbet her i over 20 år og har derfor mye kunnskap om Mercedes Geländewagen. Med denne tekniske kompetansen kombinert med et vårt salg og markedsføringsapparat er vi et godt team her i Holmestrand. Brabus er også veldig dyktige på både opplæring og salgssupport, vi er stolte over å ha en slik samarbeidspartner og takker de så mye for tilliten de har vist oss.

Vi leverte mange av den nye modellen av Mercedes G-klasse i fjor. Av disse fikk over 60% BRABUS700 og annet BRABUS utstyr. Vi har laget flere G63 med Widestar bodykit og holder nå på å lage en BRABUS Adventure av samme modell. Det MÅ jo bare bli Norges tøffeste G-klasse. Vi gleder oss til å få den ferdig mot slutten av våren.

Fokusområdet vårt videre på Brabus blir å utvide kompetansen vår fra G over til andre modeller av Mercedes. Med Brabus på laget gir det oss så mange muligheter, særlig Mercedes E-klasse, GLS og GLE er modeller vil vi fokusere på fremover. Vi er bare i startgropa derfor er det høyt verdsatt hos oss med en utmerkelse som «Dealer of the Year»