Covid-19

Kjære alle våre kunder og venner, 

Det er en vanskelig situasjon vi alle går igjennom. Verden har over natta endret seg og mange nye retningslinjer og føringer ligger på bordet. 

Vi håper så inderlig alt er bra med dere alle sammen og ønsker at dere skal vite at vi gjør det vi kan for å bidra. 

Samtidig som man skal være forsiktig og ta forhåndsregler er det også viktig at hjulene fortsatt snurrer. For å ivareta sikkerheten til både våre kunder og ansatte valgte vi forrige uke og ha noe begrenset åpningstider og ansatte på jobb. De fleste av oss hadde hjemmekontor og døra til både salgsavdeling og verksted var mesteparten av tiden låst. 

Denne uken velger vi forsiktig å kjøre videre og ha døren oppe dersom noen skulle ønske å ta turen hit. Men vi ber innstendig at du heller tar kontakt med oss på telefon eller mail dersom du skulle ha symptomer på smitte. Vi hjelper gjerne til med det vi kan. 

Har du privat bil-lån fra oss gjennom Santander og perioden akkurat nå er litt vanskelig i forhold til nedbetaling av lån så ta kontakt med oss for å finne en løsning. Det er ingenting i veien for å utsette betaling i noen måneder. Ring oss for en prat rundt løsninger. 

Her er noen av våre konkrete tiltak i tiden som kommer:

* Salgsavdeling blir jevnlig vasket og kritiske steder som håndtak og lignende blir desinfisert flere ganger om dagen.

* Bilene som er prøvekjørt blir desinfisert etter hver kunde, men vi er litt mer restriktive på prøve kjøring akkurat nå.

* Om du ønsker å prøve bil men ikke ønsker å komme i butikken kan vi innenfor en viss rekkevidde komme å vise deg bilen og du kan prøve bilen alene mens vi venter.

* Vi følger Helsedirektoratets anmodning og holder god avstand til både hverandre og kunder.

* Våre ansatte begrenser annen sosial omgang av hensyn til kolleger og kunder.

At Norges økonomi og arbeidsplasser går tøffe tider i møte er det liten tvil om. Både boligpriser, aksjer og valuta kan være utrygge havner i tiden som kommer. Valuta kollaps har vi i Norge også kjent på siste uken. 
Nå er alle de største bilfabrikkene i Europa stengt, dette gjelder også hos Mercedes. Når produksjonen kommer i gang igjen er det ingen som vet. Det eneste vi vet er at grunnet Kronens kollaps har alle nye og litt brukte G-wagen blitt fra 200 til 300.000 kroner dyrere for oss nordmenn på import. Dette kommer i høy grad til å påvirker prisene fremover. Bilene vi har på lager nå er handlet inn på lavere eurokurs og kan derfor være svært gode kjøp den neste tiden. Vi forteller deg gjerne mer om hvorfor vi mener at Geländewagen kan være et veldig lurt valg akkurat nå og hvorfor du bør kjøpe den av oss. 

Vi håper våre venner og kunder har det bra der ute, og er det noe vi kan bidra med så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Hilsen alle oss på Autocenteret Fjeldstad