Mer enn bare en bil.

Mercedes-Benz CLA Coupé bygger på sitt helt eget designkonsept. La deg rive med.

Coupé tvers igjennom.

Mercedes-Benz CLA Coupé etter en ny standard. Mer komfortabel og nettintegrert enn noensinne – sterk og effektiv som aldri før.

De sportslige proporsjonene og den dynamiske linjeføringen gjør CLA Coupé til et virkelig blikkfang - og til en pioner når det gjelder aerodynamikk. Med sitt optimaliserte karosseri og sin strømlinjeformede silhuett oppnår coupeen en imponerende cw-verdi på 0,23. I tillegg til det lave drivstofforbruket bidrar den aerodynamiske formen også til en meget god støykomfort.

Viden kjent for sparsomhet og kjøreglede.

Og CLA har ikke bare utseendet med seg, den har det som skal til på veien også.
De 4-sylindrede dieselmotorene er sparsomme når det gjelder drivstofforbruk, utslipp og støy, men reagerer spontant allerede ved lave turtall. De 4-sylindrede bensinmotorene med direkte bensininnsprøytning, variabel ventilstyring og turbolading sørger for solid fraspark – og oppfyller samtidig kravene i utslippsklasse Euro 6.

Både diesel - og motorene har ECO-start-stopp-funksjon. Den gjør at motoren slår seg av midlertidig når bilen står stille. For å bidra til en mer økonomisk kjørestil gir den standardleverte ECO-indikatoren direkte tilbakemelding og hjelper føreren å redusere forbruket.

Fra "piano" til "forte": dobbeltclutchgirkassen 7G-DCT.

7G-DCT er mer enn syv gir. Den kombinerer nemlig komforten til en 7-trinns automatgirkasse med kjøredynamikken til en manuell girkasse.
Med DYNAMIC SELECT kjøreprogram Economy, Sport og Manual kan du velge girkarakteristikk på forhånd, fra økonomisk til dynamisk. Sportslig anlagte førere kan gire manuelt med girhendlene på rattet.

Klar til å gi deg et kick.

Med 4MATIC firehjulsdrift overføres kraften fra motor og girkasse perfekt til veibanen. Takket være trinnløs dreiemomentfordeling for foraksel og bakaksel. Det gjør at firehjulsdriften tilpasser seg fleksibelt til kjøresituasjonen. Firehjulsdriften støttes av understell med forskjellig oppsett – fra sportslig-komfortabelt til ekstra sportslig. Er bilen utstyrt med understell med adaptiv demperregulering (tilleggsutstyr), kan du ved hjelp av DYNAMIC SELECT-bryteren velge mellom komfort- og sportsmodus.

I takt og på nett.

Hos oss har innovative og individuelle mobilitets-, konnektivitets- og serviceytelser et navn: Mercedes me. En del av dette nye opplevelsesuniverset er Mercedes me connect, som kobler sammen bil, fører og hverdagsliv i et brukervennlig samspill. Med Smarttelefon-integrasjonspakke kan du integrere iPhones® via Apple CarPlayTM og Android smarttelefoner via Android Auto i bilen og betjene dem med stemmestyring. Enkelte funksjoner kan også betjenes med betjeningselementene i bilen.

Det lille ekstra når det gjelder plasskomfort.

Med KEYLESS GO er det slutt på å lete etter bilnøkkelen i vesker, jakke- eller bukselommer. Det komfortable tilgangs- og kjørerettighetssystemet gjør det mulig å åpne, starte og låse bilen bare du har nøkkelen på deg. For at du skal kunne åpne bilen, må den elektroniske nøkkelen med den passende rettighetskoden befinne seg i umiddelbar nærhet av bilen. Hvis dette er tilfellet, kan du åpne alle dørene bare ved å ta tak i dørhåndtaket. Induksjonsantenner i dørene og støtfangerne gjør det mulig å kommunisere. HANDS-FREE ACCESS gjør det til og med mulig å åpne bagasjeromslokket helt uten å berøre det. Alt som skal til, er en bestemt bevegelse under sensoren i den bakre støtfangeren.

Mer om aerodynamikk:

Oppdag den aerodynamiske linjeføringen på CLA Coupé og effektiviteten den gir.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.
Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør CLA Coupé det merkbart lettere for deg. Bak dette står et konsept som er innbakt i alle våre biler og gjør enhver tur i en Mercedes-Benz unik: Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Sikker avstand, høy komfort.

Det innovative kjøreassistansesystemet hjelper føreren automatisk til å holde trygg avstand til bilen foran og avlaster ham eller henne på lange strekninger og under køkjøring.

Aktiv bremseassistent

Hold avstand. Behold forspranget.

Systemet varsler føreren visuelt ved for liten avstand til en forankjørende bil. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan det redusere hastigheten på egen hånd.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

Kjørefeltassistent

Uoppmerksomhet eller tretthet kan føre til at du kommer ut av kjørefeltet uten å merke det. Systemet kan oppdage at du utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, og gi følbar beskjed med pulserende rattvibrasjoner.

Blindsoneassistent

Systemet gjør et av de største faremomentene i veitrafikken synlig. Hvis det oppdages et kjøretøy i blindsonen, lyser en rød trekant i sidespeilet. Skulle føreren overse signalet og aktivere blinklyset, følger dessuten et akustisk varsel.

Trafikkskiltassistent

Systemet er i stand til å registrere og vise fartsgrenser, innkjørings- og forbikjøringsforbud – samt opphevelsen av disse. Hvis føreren kjører mot kjøreretningen i en enveiskjørt gate, varsler systemet optisk og akustisk, forutsatt at innkjøringsforbudet er skiltet.
Trafikkskiltassistenten og enkelte funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land. Optisk og akustisk varsling om brudd på skiltet innkjøringsforbud er i første omgang bare tilgjengelig i Tyskland.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.

Mercedes-AMG.

AMG Performance-utgaven av CLA.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.