Her er en SUV som gjør hverdagen lettere på utallige måter. XLV er både stilig og praktisk, morsom og allsidig.

ET UTRYKK FOR BEGEISTRING
Det dristige vingedesignet gir personlighet og et løfte om spenning mens hovedlys og grill er pent integrert.

UTVIDET PROFIL
XLV byr på stor lastekapasitet på hele 720 liter, et romslig baksete og fleksible løsninger for oppbevaring. Profilen på taket gir en sporty følelse.

BALANSERT
Støtfangeren bak sørger for en solid base under den brede bakluken. I midten sitter den bakre tåkelykten og de klare LED-kombinasjonslyktene forsterker bilens volum.

KOMPAKT OG HØY KVALITET
Fører- og passasjermiljø som gir en følelse av luksus og er overraskende romslig i forhold til bilens størrelse.

FORM OG FUNKSJON
Rattet er formet som en D, dette gir et ergonomisk og godt grep for føreren. Elektronisk servostyring gjør XLV myk å håndtere og samtidig bedrer sikkerheten ved å tilpasse seg bilens
hastighet. Servoen øker og gir mer aktiv motstand ved tøffe forhold. Rattet er trukket i mykt skinn og er elektrisk oppvarmet for de kalde vinterdagene. Om sommeren vil en to-trinns vifte sørge for at førersetet kjøles komfortabelt ned.

INTERIØRET ER FLEKSIBELT FOR MAKSIMAL KOMFORT
Funksjonene og materialene er nøye utvalgt for å gi deg en sporty kvalitetsfølelse.
Det er paneler i sort pianolakk, setetrekk av høy kvalitet sydd sammen med franske sømmer. Setene er ergonomisk designet for å minske tretthet ved langkjøring.

OPPBEVARING OG SITTEKOMFORT
I tillegg til den romslige bagasjeplassen på 720 liter kan baksetene legges ned 60:40, eller helt ned. Gulvet bak er nærmest helt flatt for økt komfort i baksetene.
XLV har mange lagringsplasser i ulike deler av kupéen. Blant annet i midtkonsollen og hanskerommet med lukkede og åpne skuffer og rom. Dørene foran og bak har nok oppbevaringsplass til å romme 1,5 liters flasker.

XLV FÅS I ET BREDT UTVALG AV FARGER
XLVs tofargeprogram gjør det enkelt å tilpasse bilen til din stil og smak. Fargeprogrammet inkluderer matchende felger.

NY TEKNOLOGI FLYTTER GRENSER
Dieselmotoren e-XDi160 er skapt for kraftig ytelse ved å levere 115hk/3,400-4,000rpm, maksimal kraft med 300Nm/1,500-2,500rpm for sporty og dynamisk kjøring. Start/stopp-system*. Motoren skrus automatisk av når bilen står stille i trafikken, og starter umiddelbart – helt stille, når clutchpedalen trykkes inn.
*Kun tilgjengelig med manuell girkasse.

DYNAMISK, ENKEL OG TRYGG KJØRING
XLV er utstyrt med McPherson forhjulsoppheng, som sammen med en underramme forsterker og gjør kjøringen tryggere. Dette gir økt kjørekomfort og stabilitet ved høy fart. Bakhjulsopphenget har også lette, men holdbare, fjæringer som gir myke og stabile kjøreegenskaper.
Smart styring. Designet for å gi akkurat riktig respons og følelse avhengig av kjøreforhold og dine preferanser. Styringen kan settes i tre modus: normal, komfort og sport.
Aktivt AWD-system, flere avanserte sub-systemer, og en spesialkonstruert ramme, jobber sammen for å gi terreng-egenskaper som er komfortable, jevne og sikre. XLV har blitt prøvekjørt i ekstreme forhold, fra bitende -42o om vinteren til stekende 50o i ørkenen. Det nye drivverket i XLV er utformet for å være mer kompakt, effektiv og pålitelig.

AVANSERT HØYSTYRKE-STÅL I HELE 71,4% KAROSSERIET
XLV er bygget med en ekstremt høy grad av styrke og sikkerhet. I overkant av 40% av rammen er av AHSS (Avansert HøyStyrke-Stål). Ti hovedområder i karosseriet er forsterket i en Hot Press Forming prosess, hvor styrken av stålet økes til hele 1500MPa. Vanlig stål har kun 280MPa.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.